SOLARFOCUS Napkollektorok, Síkkollektorok

 - Függetlenné tesz

SOLARFOCUSA SOLARFOCUS napkollektorok és síkkollektorok európai színvonalú, többszörösen díjnyertes osztrák termékek. Az egyedi tervezésű és fejlesztésű SOLARFOCUS napkollektorok és síkkollektorok már több mint tíz éve állnak a környezettudatos vállalkozások és magánszemélyek rendelkezésére. A minőségre, árra és gazdaságosságra érzékeny piac visszhangja alapján a SOLARFOCUS napkollektorokat és síkkollektorokat egyhangú elismerés és elégedettség övezi.

A SOLARFOCUS cég, a napkollektorokon, síkkollektorokon kívűl, még számos más takarékos és környezetbarát megoldást nyújt az energiagazdálkodás következő területein: napenergia hasznosítás, hőtárolás technológia és biofűtés.

A Solartis Kft forgalmazásában az alábbi kiváló minőségű SOLARFOCUS termékek megvásárlására biztosítunk lehetőséget:

SOLARFOCUS napkollektorok, síkkollektorok

Solarfocus SunnyLine
síkkollektor

 SOLARFOCUS SunnyLine síkkollektor

Kedvező árfekvésű síkkollektor család. Használható fűtésrásegítéshez, használati melegvíz előállításhoz, medencefűtéshez. Ez a síkkollektor család az összes telepítési változatra alkalmas (tetőre, szabadtérre, falra...).

Solarfocus CPC
napkollektor

SOLARFOCUS CPC napkollektor

Kiemelkedő hatásfokkal bíró napkollektor család. Az összes telepítési változatra alkalmas (tetőre, szabadtérre, falra...). Ez a napkollektor család használható medencefűtéshez, fűtésrásegítéshez, használati melegvíz előállításhoz.

Cégadatok | Adatvédelem | Jognyilatkozat | Oldaltérkép | Nyomtatóbarát verzió | © Copyright 2007-2018 Solartis Napkollektor