Napkollektoros szolgáltatások

A Solartis Kft teljes napkollektor rendszerek tervezésével, építésével és kivitelezésével, napkollektorok felszerelésével, telepítésével és forgalmazásával foglalkozik. Továbbá vállaljuk a korábban felszerelt, kialakított rendszerek, berendezések karbantartását, szervízelését, bővítését és átalakítását.

Munkánk eredményeképpen Ön otthonában, vállalkozásában is élvezheti a használati melegvíz előállítás, fűtésrásegítés vagy medencefűtés kedvezőbb feltételeit, napenergia hasznosítás segítségével.

Napkollektoros szolgáltatásaink

Napkollektor rendszer tervezés, építés és kivitelezés

Milyen típusú napkollektor rendszerek tervezése és kivitelezése tartozik elsősorban a Solartis Kft fő profiljába? Mik e napkollektor rendszerek előnyei? Mire számíthat a megrendelő a kivitelezés során, ha a Solartis Kft-t választja? Milyen garancia feltételeket biztosítunk ügyfeleink részére?

Napkollektor szerelés, karbantartás, javítás

Mik azok a szempontok, amikre fokozottan ügyelni kell napkollektor rendszer javítása, szerelése esetén? Milyen karbantartást igényelnek a napkollektor rendszerek?

Napkollektor forgalmazás

A Solartis Kft lehetőséget nyújt az általunk is használt kiváló minőségű Solarfocus síkkollektorok megvásárlására is.
Forgalmazott napkollektorok:
Solarfocus CPC és Solarfocus SunnyLine síkkollektorok.

Fontos!Kérjen ingyenes Napkollektor Árajánlatot. számon!

Cégadatok | Adatvédelem | Jognyilatkozat | Oldaltérkép | Nyomtatóbarát verzió | © Copyright 2007-2018 Solartis Napkollektor