Napkollektor forgalmazás

A Solartis Kft életében, a napkollektoros szolgáltatások mellett, komoly szerepet tölt be a napkollektor forgalmazás is.

Fontos hangsúlyoznunk, hogy nem vagyunk elkötelezettek egyetlen napkollektor gyártó felé sem, ezért csak kiváló minőségű, a Solartis Kft által vállalt kivitelezéseken is használt és az évek során rendszeresen bizonyító, napkollektorok forgalmazását vállaljuk.

A forgalmazott napkollektorokkal szemben szigorú követelményrendszert támasztunk: kizárólag gondosan megválasztott minőségű anyagok felhasználásával készülhetnek, nagy hatásfokkal, rendkívül hosszú élettartammal és karbantartás mentes üzemmóddal rendelkezzenek.

Forgalmunk túlnyomó részét napkollektoraink felhasználói és az építőipari kivitelezésekben érdekelt vállalkozások felé intézzük. Megrendelőink kérésére akár a nálunk vásárolt berendezések rendszerbe építését is vállaljuk.

FontosÜzleti partnereink véleménye alapján a Solartis Kft korrekt, megbízható partnernek számít. Partnereink megbecsülését többek között annak is köszönhetjük, hogy más forgalmazókkal ellentétben nem célunk olcsó, gyengébb minőségű termékekkel elárasztani a piacot. Jelszavunk: Minőség elérhető áron!

Forgalmazott napkollektorok

Solarfocus SunnyLine
síkkollektor

 SOLARFOCUS SunnyLine síkkollektor

Kedvező árfekvésű síkkollektor család. Használható fűtésrásegítéshez, használati melegvíz előállításhoz, medencefűtéshez. Ez a síkkollektor család az összes telepítési változatra alkalmas (tetőre, szabadtérre, falra...).

Solarfocus CPC
napkollektor

SOLARFOCUS CPC napkollektor

Kiemelkedő hatásfokkal bíró napkollektor család. Az összes telepítési változatra alkalmas (tetőre, szabadtérre, falra...). Ez a napkollektor család használható medencefűtéshez, fűtésrásegítéshez, használati melegvíz előállításhoz.

Forgalmazott márkák

SOLARFOCUS
SOLARFOCUS

Cégadatok | Adatvédelem | Jognyilatkozat | Oldaltérkép | Nyomtatóbarát verzió | © Copyright 2007-2018 Solartis Napkollektor